הסיפור של איש לחם

שמי אייל תמיר והחיבור שלי ללחם החל ב2008. 

בדיוק סיימתי לימודי צילום ועבדתי בהפקות צילום מזדמנות, לא חשבתי ולו לרגע שאמצא את עצמי מתעסק בבצק.

בוקר אחד זוגתי חזרה הביתה עם קראסון חם, פריך וטעים טעים. עוד לפני שסיימתי אותו ידעתי שאני רוצה ללמוד להכין כזה, במאפייה הזו אני רוצה לעבוד. ככה התחיל הרומן שלי עם הבצק. במשך עשר שנים, עליות ומורדות, שתי ילדות, תואר בפקולטה ואפייה מהבית. מכאן ועד המאפייה הדרך רצה ואני, רק רצתי איתה.

העקרונות שמנחים אותי הם:

שמירה על רמה גבוהה ומקצועית, ללא פשרות בכל המובנים – מחומרי הגלם המשך בתהליך היצירה והעבודה ועד המכירה ללקוח.

פשטות וטבעיות – ללא שימוש במרכיבים מלאכותיים, משפרים, מתפיחים, מוסיפי צבע ועוד רעות וחולות.

צניעות וכנות – הלחם שלנו איכותי וטעים ללא פוזה ופלצנות. לחם שאני לא הייתי קונה לעולם לא ימכר במאפייה

אישלחם

אייל תמיר
אייל תמיר אישלחם

הצטרפו לרשימת התפוצה של אישלחם וקבלו מתכון לחלת שבת בריאה